Lamtumirë çanta të vogla; Këto janë modelet e reja për 2020-n

Në një sezon ku çantat  zbritën në pasarelë me një mori formash, ngjyrash dhe stilesh, nuk ka pasur kurrë më shumë se kaq mundësi në dispozicion të konsumatorit. Bukuria e një çantë të shkëlqyeshme është se nuk duhet të mendoni dy herë për të; thjesht kapeni atë dhe kombinojeni. Këtë vit nuk ka më çanta të vogla jo funksionale por vetëm modele të reja:

Çantat rreth: Një siluetë rrethore është forma e re e re për këtë vit.

Zinxhirët: i pamë dhe në modën e re të këpucëve dhe tani vijnë dhe tek çantat në mënyra të ndryshme.

Çantat pa formë: Nuk kanë nevojë për shumë kombinimë pasi shkojnë me gjithçka

Vitet 70: do t’i shihni kudo  pasi ato janë kaq të gjithanshme dhe të bollshme.

Likes:
0 0
Views:
25
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Comments are closed.