Orinda Huta dhe Olta Gixhari shfaqen me disa kile më tepër. A janë shtatzënë artistet apo pasojat e karantinës

Orinda Huta dhe Olta Gixhari janë padyshim dy nga biondet më të suksesshme në vendin tonë. Orinda e nisi rrugëtimin si këngëtare, por tashmë është afirmuar si moderator. Nga ana tjetër Olta Gixhari vijon prej vitesh të jetë një nga aktoret e preferuara të publikut shqiptarë. Arsyeja pse i bashkojmë të dyja këto bukuroshe janë pikërisht këto foto. Në rrjetet sociale vajzat kanë publikuar shkrepje nga e përditshmja e tyre, duke na ngritur disa dyshime.

foto galeri

foto galeri

Likes:
0 0
Views:
60
Article Categories:
Showbiz

Comments are closed.