Jo, nuk do t’i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Para se të blini fustanet e verës, kujtoni vetëm dy kushte: 1- të jetë i gjatë dhe 2- mundësisht me ngjyrë. Këtë sezon, fustanet e lirshëm, me printe, prerje në bel dhe të gjatë janë gjithë çfarë do të shihni.

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Modele të tilla, mbulojnë çfarë doni ju dhe nxjerrin më të mirën e siluetës suaj.

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Për nja pasdite të freskët vere, urdhëroni…

 

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Mund ta imagjinoni veten paksa të nxirë nga plazhi, teksa vishni këtë fustan, kombinuar me shapkat/balerinat e preferuara.

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Kur një mëngjes zgjohesh dhe ndjen se i përket botës së barbie-ve.

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Për një darkë vere diku në periferi të qytetit…

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Të fiksuarit pas materialeve, e dinë mirë sa vlerë ka një copë e tillë. Fustani “i trikotuar” do të nxjerrë formën më të mirë tuajën.

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Veror, të freskët dhe sigurisht me detaje lulesh!

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Jo, nuk do t'i hiqni dot sytë nga fustanet e kësaj vere!

Burimi: Who What Wear

Likes:
0 0
Views:
51
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Comments are closed.