I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në pranverë-verë

Kur vjen puna te sezoni pranverë-verë, pas muajsh përgjithësisht me veshje të errëta (ose pizhama dhe tuta shtëpie pas disa javëve në karantinë) fustanet e preferuar janë më së shumti me lule. Printet me lule janë të këndshme, mirëpo vështirë të qëndrojnë në fron për shumë gjatë për shkak të p-o-l-k-a d-o-t-s.

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

Pavarësisht ngjyrës, fustanet me pika janë të pakohë. Mund t’i vishni në mëngjes, pasdite, mbrëmje. Mund t’i vishni në pranverë, verë, vjeshtë e dimër. Mund të eksperimentoni me aksesorët.

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

Edhe këtë vit, polka-dot do ta shihni kudo si print ndaj në vijim gjeni disa ide nga të cilat mund të frymëzoheni për blerjen e ardhshme.

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

I vetmi print që rrëzon nga froni fustanet me lule në

 

Likes:
0 0
Views:
59
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Comments are closed.