Pas izolimit; këto janë 7 trendet që do veshim në vjeshtën e 2020-ës!

Duke uruar që kjo periudhë e vështirë të kalojë sa më shpejt e të dalim të shijojmë jetën (po, edhe ato gjêrat e vogla, që na dukeshin të parëndësishme pak javë më parë), le të flasim pak për modën.

Nëse jeni prej atyre që ju pëlqen të ndiqni modën e të azhornoheni me të rejat më të fundit në industrinë më të madhe në botë siç është ajo e modës; me siguri tashmë jeni familjar me trendet që sugjeruan stilistët për pranverën e këtij viti (por që fatkeqësisht nuk patëm mundësi t’i vishnim, ose i veshëm në shtëpi)

Në këtë pikë le të ecim pak muaj më parë dhe te shohim se çfarë sugjerojnë stilistët për vjeshtën e 2020-ës; trende që i pamë në Javët e Modës në kryeqytetet kryesore të botës.

Më poshtë ju rendimin 7 trende që do të ‘drejtojnë’ veshjen tuaj në sezonin e vjeshtës;

Pantallona lëkure

‘Mix and Match’

Stil viktorian

Trego pak lëkurë

Thekë

Kostume të punuara me shtiza

Fustane voluminoze

Likes:
0 0
Views:
76
Article Tags:
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Comments are closed.