VIDEO/ Parukeritë janë mbyllur, ja si të kujdeseni për flokët si në një sallon bukurie

Karantina ka mbyllur çdo biznes jo të nevojshëm dhe këtu përfshihet dhe çdo parukeri apo salon bukurie.

Por kjo s’do të thotë që të lini veten mbas dore. Ky parukier ka këshillat e duhura:

Professional hair stylist reveals how to dye your hair at home

Loaded: 0%
Progress: 0%
0:00
Play
Current Time0:00
/
Duration Time3:20
Fullscreen
Likes:
0 0
Views:
46
Article Tags:
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Comments are closed.