Gabimet që ju tregojnë të veshur ‘lirë’, edhe pse keni veshje të shtrenjta

Vajzat, duke filluar që nga mosha 16-vjeçare, shpenzojnë para 76 për qind më shumë se meshkujt për veshjet. Megjithatë, e bukura është se stili dhe të qenit fashion nuk varet gjithmonë nga sasia e parave që shpenzon.

Nëse edhe ju e gjeni veten në një situatë si kjo, mos u mërzitni. Stilistët kanë krijuar një listë me gjërat që do t’ju ndihmojë për të mos u dukur kurrë sikur jeni veshur lirë.

Bright Side ka mbledhur disa këshilla të cilat do t’ju ndihmojë të mos dukeni të veshur lirë. Pra, këtu është lista me të cilën duhet të bëni shumë kujdes në mënyrë që të dukeni gjithmonë trendy edhe nëse veshjet nuk janë të kushtueshme.

1. Gjërat trendy nga sezonet e mëparshme

View this post on Instagram

💛

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on 

2. Veshjet oversized

3. Perçina ose zinxhirë me ngjyra

4. Xhinse me mbishkrime

5. Kombinime të këqija ngjyrash

6. Materiale me cilësi të dobët

7. Syze të gërvishura

8. Bluza me fjalë ose shprehje në to

9. Kapuçët me pellush

10. Kopsa që mungojnë

11. Këpucë të konsumuara

12. Thonj të palyer mirë

 

Likes:
0 0
Views:
95
Article Tags:
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Leave a Reply