Ja sa i kushtoi Jennifer Lopez grimi në SuperBowl

Që Jennifer Lopez  të shkëlqente në SuperBowl, grimieri i saj Scott Barnes mori kohën që i nevojitej.

“Nisëm në dhjetë të mëngjesit”, u shpreh Barnes për Elle. Ai punoi mbi fytyrën e Jennifer për plot dhjetë orë, deri në tetë të mbrëmjes kur këngëtarja 50-vjeçare u ngjit në skenë.

“U frymëzova nga supermodelet e Versace, nga vitet ’90. Më kujtonte fotot e Peter Lindbergh prej fundit, lëkurës dhe kapeleve. Më kujtonte Linda Evangelista-n, Christy Turlington dhe gjithë vajzat e tjera. Doja t’i përfshija dhe prej tyre u frymëzova për grimin”.

Rezultati është një sy i hirtë, buzë nude dhe lëkurë e nxirë dhe e shkëlqyeshme.

Këto janë të gjithë produktet që Scott Barnes përdori për të realizuar look-un.

Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner in Blacquer ($26)

Scott Barnes Snatural No. 1 Eyeshadoë Palette ($84)

Scott Barnes Pro Brush #62 Eye Blender ($24)

Scott Barnes Pumped Up Mascara ($28)

Scott Barnes Bianca Falsetto Lashes ($18)

Marc Jacobs Beauty O!Mega Bronzer Coconut Perfect Tan in Tantalize ($49)

Scott Barnes Pro Brush #66 Poëder Sheer ($42)

Marc Jacobs Beauty O!Mega Bronzer Perfect Tan in Tantric ($49)

Scott Barnes Sculpting and Contour No. 1 Palette ($58)

Scott Barnes Body Bling ($42)

Likes:
0 0
Views:
56
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Leave a Reply