Vogëlushja thotë fjalë të ndjera për babain birësues

Një baba ka ndarë komentin e lezetshëm që ai dëgjoi prej fëmijës së tij të birësuar një ditë kur e kishte dërguar në kursin e notit dhe ku fëmija i tij kishte folur me një mikun e vet.

Mediat sociale zakonisht janë hapsirë për ndarjen e fotografive nga më të ndryshmet dhe videove por në këtë rast postimi ka lënë shumë impresion tek të gjithë ata që e kanë parë dhe shumë kanë reaguar me komente dhe pëlqime.

Gazetar udhëtimesh në profesion, David Whitley shkroi: “Vazja ime, në leksionin e notit sot, i tha një fëmije tjetër: ‘Ky është babai im i ri, dhe kjo shprehje ka thyer zemrën time në qindëra pjesë.

 

Likes:
0 0
Views:
84
Article Categories:
Psikologji

Leave a Reply