E kishit imagjinuar se merimangat notojnë?

Ata që kanë frikë nga merimangat do të bënin gjithçka për t’i mbajtur larg, e madje shumë do mendonin që nëse shikonin një të tillë ta shtypnin menjëherë ose ta hidhnin diku.

Nga ana tjetër, ju e dini, merimangat nuk mund të notojnë dhe në përgjithësi ka pak insekte që arrijnë të bashkjetojnë mirë me ujin dhe sigurisht nuk janë merimangat.

Një video që qarkullonte në Facebook do të  mohonte të gjitha këto dhe do të zbulonte një makth të vërtetë për ata që vuanjnë nga arachnophobia:

Një tarantula gjignate noton në një pellg me ujë sikur të mos ishte asgjë, për më shumë shikoni videon dhe fiks në minutin 1.33.

Marrë nga: www.curioctopus.it

Likes:
0 0
Views:
103
Article Categories:
Aktualitet

Leave a Reply