Sfida më e re e gjimnastëve, shumë pak persona mund ta realizojnë

Një gjimnaste i ka lënë përdoruesit e internetit të përpiqen të arrijnë sfidën e saj në internet New Flex.

Jax Kranitz postoi një video të saj duke bërë feat-body bending online – dhe që nga ajo kohë ka marrë mbi 250,000 shikime.

Për të realizuar sfidën e Re Flex, duhet të filloni duke u shtrirë barkas në dysheme me këmbët tuaja drejt dhe duart mbledhur pas shpinës.

Qëllimi i aktit viral është që të ndani këmbët aq shumë sa të mund të ngriheni në këmbë pa hequr duart nga prapa shpinës.

Mund të tingëllojë e thjeshtë, por në realitet manovra kërkon shumë fleksibilitet.

Shumë dashamirës të videos tregonin se kishin provuar shumë herë por nuk kishin arritur asgjë me sukses.

Marrë nga: www.thesun.co.uk

Likes:
0 0
Views:
74
Article Categories:
Aktualitet

Leave a Reply