Policia reagon për avionin e ulut në plazhin e Dhërmiut

Policia e Vlorës ka reaguar në lidhje me avionin që u pretendua se ishte ulur në plazhin e Dhërmiut.

Sipas drejtorisë së policisë së qarkut, bëhet fjalë për një avion të vjetër të vendosur nga pronari i biznesit për qëllime muzeale dhe turizmi.

REAGIMI I POLICISË
Në lidhje me avionin që flitet për në Drimadhë të Himarës, ju sqaroj se është vendosur nga pronari i një hoteli thjesht për turizëm!

Nuk ka motorr, qëndron thjeshtë i fiksuar për foto, gjëra të kësaj natyre!
Sa për sqarim njëherë e mirë që të mos haludohet për gjëra të dyshimta!

Likes:
0 0
Views:
103
Article Tags:
Article Categories:
Aktualitet

Leave a Reply