Kimikatet në ushqimet që u shiten shqiptarëve, vjen shkarkimi i parë

Pëllumb Aleksi, drejtori i Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë (ISUV), është shkarkuar nga detyra.

Në vend të tij emërohet Armand Reveli, ish-nëndrejtor i përgjithshëm i Doganave Shqiptare.

Lajmi vjen pas skandalit me ushqimet të publikuar në Top Story.

Likes:
0 0
Views:
16
Article Categories:
Aktualitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *