Lofata, lajthata, lulebukra e prillit

Bima (cercis siliquastrum) ka mbi dhjete dite qe ka zbukuruar ambientet, rruget , parqet e mbare vendeve. Po ashtu kjo bime teper e bukur ka zbukuruar edhe territorin tone ashtu si ne natyre edhe ne rruget e qytetit kjo bukuroshe godet me kolorin e saj.

Bima e Lofates per ne eshte bima qe duhet te qendroje ne vend te pare ne sensin e tipologjise, si bima me cilesit me te mira ne te gjitha drejtimet per dekorimet e rrugeve. E permendim si bime qe shkon shume mire me klimen, si bime qe lulezon shume bukur, si bime qe ka gjethe pa push qe mund te shkaktojne probleme, si bime qe nuk shkaterron rruget apo trotuaret nepermjet rrenjeve, si bime qe freskon ne vere dhe lejon rrezet ne dimer, si bime qe farat e saj sherbejne si ushqim per shume zogj ne sezonin e dimrit. Shkurt, kenaqemi qe kjo bime eshte pjese e dekorimeve te qytet tone

Image

 

Likes:
0 0
Views:
207
Article Tags:
Article Categories:
Dekor

Leave a Reply