Kriza politike, Meta takim me Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së

Sekretari i Përgjithshëm i OSBE-së, Thomas Greminger ka zhvilluar një takim me Presidentin Ilir Meta.

Në një postim në twitter, sekretari i OSBE thotë se kanë diskutuar për situatën politike në vend.

Me Presidentin Meta, diskutuan situatën aktuale në Shqipëri dhe se si mund të ndihmojë OSBE-ja.

Gjithashtu diskutuam kryesimin e ardhshëm të OSBE-së nga Shqipëria’, shkruan Greminger.

Image

Likes:
0 0
Views:
58
Article Categories:
Politike

Leave a Reply