Ja ngjyrat më të nxehta të këtij sezoni

Nuancat e ngjyrës së verdhë janë thuajse të pafundme (Gingery Blonde,  Icy blonde, Sandy Blonde (e verdhë rëre), Chestnut Blond,  Light Strawberry Blonde, Blorange etj) por këtë sezon duhet t’i kërkoni parukieres një ngjyrë atë Scandi-Blonde

Kjo ngjyrë është shumë afër platinit, por me fije të cilat krijojnë një pamje më të ngrohtë sesa vibrimet e argjendta.

Kombinimi i toneve të ngrohta dhe të ftohta është mënyra e përsosur për të arritur një ekuilibër.

Likes:
0 0
Views:
128
Article Tags:
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Leave a Reply