Vishni rozë, pa u dukur si Barbie

Është një ngjyrë e këndshme, që zakonisht nuk e keni veshur, që nga vitet rinore.

Por, tendencat e fundit të modës, po bëjnë që të kthehet kjo ngjyrë.

Prada, Channel dhe Dolce & Gabbana janë disa nga shtëpitë e modës, që i kanë veshur modelet në pasarela, me rrobe ngjyrë rozë.

Nëse dëshironi të vishni këtë ngjyrë, pa u dukur e çuditshme, apo si e famshmja Barbie, respektoni disa rregulla.

Në asnjë mënyrë mos vishni më shumë se dy rrobe, me të njëjtën ngjyrë.

Nëse e vishni pallton ngjyrë rozë, kujdesuni që veshjet tjera të jenë më të mbyllëta.

Me rrobe ngjyrë rozë, zgjidhni veshje një-ngjyrëshe, pa shenja tjera, në mënyrë që të mos jepni pamje të komplikuar.

Likes:
0 0
Views:
98
Article Tags:
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Leave a Reply