Stili “Boho” në dhomën e ndenjes

Stili i dizajnit “Boho” ndryshon dhe është më i personalizuar se çdo stil tjetër. Për të dekoruar dhomën e ndenjes me këtë stil, ju mund të përdorni çdo element arti apo një përzierje ngjyrash.

 

Stil “Boho-chic” përfshin shumë stile në një të vetëm. Ai është një kombinim i stilit eklektik, modern dhe atij “vintage”.
Për ata që në shtëpitë e tyre pëlqejnë një atmosferë unike dhe ndryshe nga e zakonshmja, zgjedhja e këtij stili mund të jetë e përsosur.

boho1

boho1

boho1

Likes:
0 0
Views:
88
Article Tags:
Article Categories:
Dekor

Leave a Reply