Njerëzit më të pasur në botë tregojnë strategjitë e tyre

Të mësoni se si të kurseni para, mund të nënkuptojë të mësoni gjërat që tashmë nuk i dini. Për shembull, nëse një sasi e vogël e borxheve tregon se i menaxhoni paratë me përgjegjësi dhe rrit rezultatin tuaj të mbledhjes së parave apo të investimit, kjo do të thotë që ai borxhi që ju morët nuk eshte dhe aq I keq si përfundim apo jo?!

mon

Numri një në listën e këshillave nga ekspertët për ruajtjen e parave është “Paguani vetveten”, që do të thotë që ju duhet të vendosni para në llogarinë tuaj të kursimeve dhe kjo është gjëja primare në momentin që merrni një shumë parash. Informacioni rreth financave tuaja personale duhet të shihet vetëm nga ju. Mos flisni me asnjë rreth kursimeve, shpenzimeve që do të bëni apo borxheve që keni.

A besoni se keni nevojë për një diplomë në biznes për të fituar para në aksione? Çdo ekspert i kursimit të parave do t’ju tregojë se investimi i një pjesë të kursimeve tuaja në tregun e aksioneve është mënyra më e mençur për të rritur vlerën tuaj neto. Mos harroni, ka dy çelësa për të investuar për njerëzit e rregullt. Çdo ekspert i kursimit të parave do t’ju tregojë se investimi i një pjesë të kursimeve tuaja në tregun e aksioneve është mënyra e duhur për të rritur vlerën tuaj neto. Buxhetet funksionojnë mirë për disa njerëz. Pra n.q.s jeni duke nisur nje jetë të re ju duhet një bixhet i paracaktuar për të zgjidhur nevojat tuaja.

 

Likes:
0 0
Views:
87
Article Categories:
Psikologji

Leave a Reply