4 hapat që duhet të ndjekë çdo femër

Të ruash një lëkurë të shëndetshme gjatë gjithë vjeshtës, është e mundur!
Mjafton të kryeni disa rituale të përditshme.

Pastrimi i fytyrës në mëngjes dhe në mbrëmje është baza, pavarësisht sezonit (një lekurë e pastër i përthith më shpejt përberesit aktivë te kremrave). Në vjeshtë preferohen pastruesit e butë. Ata hidratojne lëkurën dhe ruajnë lagështinë e duhur të saj.
TONIFIKIMI
Locioni tonik shërben për të hequr gjurmët e pastruesit. Në vjeshtë, ju mund të zgjidhni një tonik pa alkool ose ujë termal; të gjitha këto produkte kanë veti freskuese, tonifikuese dhe zbutëse për fytyrën.
Ushqimi
Gjatë natës, lekura ripërtërihet. Pra, është e këshillueshme që përpara gjumit të përdorni një krem nate me përberes aktiv ushqyes. Këto do t’ju ndihmojnë në parandalimin e efekteve shkatërruese të të ftohtit dhe të nxehtit në lekurë….
MBROJTJA
Në çdo kohë, lëkura juaj ka nevojë për mbrojtje në mënyrë që të përballet me agresoret e shumtë gjatë ditës. Përveç kësaj kremi i dites ju siguron jo vetem mbrojtje, por edhe hidratim. E rëndësishme: gjithmonë aplikoni një krem me faktor të ulet mbrojtës në fund. Ky eshte nje veprim thelbesor pavaresisht sezonit, llojit të lëkurës apo moshës.

Likes:
0 0
Views:
44
Article Tags:
Article Categories:
Keshilla Bukurie

Leave a Reply